lørdag den 1. december 2012

JEG ELSKER.. - LØRDAG



Dans er virkelig en kæmpe del af mig, og jeg elsker det virkelig. Jeg har danset i godt 11 år, så det har altid betydet meget for mig. Jeg har lige klippet en video sammen fra nogle konkurrencer, bla. DM i sommers. Jeg håber, I synes om det. Husk at se den i HD, selvom IPhonekvaliteten nok ikke lige siger spar 2, haha. Glædelig 1. december, I må nyde den!

19 kommentarer:

  1. Du er min lille danse stjerne <3

    SvarSlet
  2. det er vildt du ikke er blevet bedre, hvis du har gået til det i 11 år...

    SvarSlet
    Svar
    1. hvor er du led. drop det

      Slet
    2. Okay nu er jeg fucking selvfed, men hvor var det træls sagt af dig. Jeg danser superkonkurrence i disco, hvilket er det højeste niveau på nationaltplan indenfor De Danske Danseskoler, så fuck dig

      Slet
    3. Det er helt overraskende at se hvor lidt respekt folk går rundt og har. Vil du være sød at droppe det du har gang i? Jeg er helt sikker på, at du ikke en skid har styr på hvad det er, du sidder og udtaler dig om og det er så forkert af dig. Gud hvor burde du bare skamme dig helt vildt. Denne blog er ikke beregnet til, at du kan ytre dit u-konstruktive kritik, eller hate kan vi jo også vælge at kalde det - tvært imod. Kom venligst igen når du har noget bedre at sige. Emma danser helt fantastisk, slut.

      Slet
    4. Emma danser sgu da pisse godt, og hvis du ikke synes det, har du tydelig vis ikke forstand på dans. Dans kræver sindssygt meget teknik, og alt muligt, og man kan sagtens se, at Emma har danset i mange år. Hun danser helt sikkert også tusind gange bedre end dig, kære anonyme :)))

      Det er i power house du danser, ikke? <3

      Slet
    5. Årh hvor er I dejlige piger. Mange tak for støtten, det er jeg virkelig glad for! <3 <3
      Jo det er det <3

      Slet
  3. Det er dig med det lyse hår der danser ikke? :-)
    Du har en lilla dragt på?

    SvarSlet
    Svar
    1. Lyst hår, jo, men min dragt er dog blå :-)

      Slet
    2. Okay den kan godt se lilla ud, men vi taler om den samme i hvert fald! :-D

      Slet
  4. Haha, fuck du er skod i for hold til de andre. 11? haha. Ligesom det ikke er dit eget tøj du går i. hahahha

    SvarSlet
  5. Flot dragt men synd dine lår er så store i den :( Ellers meget godt danset!! ######NOHATE <3 elsker dig som blogger;*

    SvarSlet